Thursday 26 July 2018

Instant Pot Scallopéd Potatoés récipé


Instant Pot Scallopéd Potatoés récipé
Instant Pot Scallopéd Potatoés récipé


Instant Pot Scallopéd Potatoés récipé

Ingrédiénts
  • 2 lbs russét potatoés
  • 4 cups watér
  • 2 téaspoons mincéd garlic
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon driéd hérbs thymé, dill, étc.
  • 1 cup half and half
  • 1/2 tabléspoon cornstarch
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon black péppér
  • 1/2 téaspoon mincéd garlic
  • 1 cup shréddéd Montéréy Jack chéésé
  • US Customary - Métric

Instructions

  • Maké suré thé stainléss stéél insért is in thé Instant Pot.
  • Péél thé potatoés and slicé thin. (séé noté)
  • Add potato slicés to stainléss stéél insért, add mincéd garlic, salt and hérbs. Add énough watér to just covér thé potatoés.
  • Placé lid on your Instant Pot, turn thé valvé to "séaling" position and préss thé "manual" button. Adjust timé to 4 minutés. Thé Instant Pot will béép and start coming to préssuré. It may také about 12 minutés to do that.

  • In thé méantimé, buttér a 2 quart baking dish and sét asidé.
  • Whén thé timé is doné, thé Instant Pot will béép. Préss "cancél/off" button. Caréfully turn thé valvé to "vénting" position. Whén doné, caréfully rémové thé lid away from your facé.
  • Drain thé potatoés discarding thé watér. Spoon thé potato slicés on thé bottom of thé préparéd baking dish. Sprinklé with a littlé bit of chéésé. Arrangé anothér layér of potatoés and chéésé. Répéat until you uséd all potatoés but kéép somé chéésé for thé final topping.
  • In a méasuring cup, whisk togéthér half and half and cornstarch. Add salt and péppér. Whisk.
  • You don't havé to wash thé stainléss stéél insért, just maké suré thé outsidé of it is dry and not wét from draining thé potatoés. Placé thé insért back in thé Instant Pot.
  • Add garlic to thé IP insért.
  • Préss "sauté" button on your Instant Pot. Whén thé garlic starts to sauté, stir it a féw timés and cook for a minutés. Add half and half and cornstarch mixturé and cook, stirring constantly with a woodén spoon. Cook just until thé saucé thickéns.
  • Pour thé saucé ovér potatoés.
  • Top potatoés with rémaining chéésé.
  • Broil in your ovén just until thé chéésé mélts.
  • Garnish with choppéd parsléy béforé sérving.
  • Full récipé & Nutrition>> @-crunchycreamysweet.com




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